Grill & Gasol

Kaminer

 

 

Infra med el-fläkt 1,6 kW

Enkel men elegant kamin med infrabrännare som ger skön värme i 3 effektlägen (1,5:2,8 respektive 4,2 kW). Med inbyggd elfläkt och värmeelement som ger 0,8 respektive max. 1,6 kW extra effekt. Försedd med hjul, slang och reduceringventil.

 

Infra med el-fläkt

Enkel men elegant kamin med brännare som ger infraröd värme. Ger skön värme max. 4,2 kW. El-fläkt för spridning av värmen. Försedd med hjul, slang och reduceringventil. Sober i svart och grå färgnyans.

 

 

Infra

Infraröd gasolkamin i sobert utförande. Utrustad med koldioxidvakt och tändsäkring. Försedd med hjul. Levereras komplett med slang och reduceringsventil. Hjulförsedd.

 

 

Provence

En fantastisk kamin med utseende som verkligen förskönar den plats den placeras på. Gjuten aluminium i chassi och snygg glöd och låga i brännardelen ger en skön värme. Spegeleffekt ger ett fantastisk djup och härlig effekt. Minsta rumsvolym 70m3. En verklig praktmöbel som ger skön värme. Slang, reduceringsventil och koldioxidvakt ingår.

 

 

Manhattan

Gasolkamin i mycket sobert och elegant utförande. Perfekt utseendemässig och med praktiska mått gör den lättplacerad i alla miljöer. Öppen låga som ger en behaglig värme och mysighetsfaktor. Försedd med CO2- säkring, tändsäkring, slang och reduceringsventil.

Brinntid maxläge 21,5 timmar.