Vedklyv

PW-klyven

En kraftfull elhydraulisk vedklyv som klyver halvmetersved i 2 eller 4 delar. Med en motor på 4 kW (5,5 hk) och ett tryck på 7 ton klarar den de flesta vedklabbar. Med den steglöst ställbara 4-skärskniven kan du få veden direkt kluven i 4 bitar. 4-skäret manövreras mycket enkelt med ett handreglage, kniven stannar i det läge du ställer den. Dessutom är klyven utrustad med ställbar retur för kortare vedlängder. 

PW-klyven är som standard utrustad med en veduppsamlingsplåt som med ett enkelt handgrepp som kan fällas ned och då skyddas motorn när vedklyven inte används. I det kombinerade motorskyddet / eluttaget finns en fasvändare som gör att du enklet kan ändra rotationsriktningen på motorn om den går åt fel håll. De stora hjulen gör att vedklyven står stadigt och är enkel att flytta. PW-klyven levereras fullt körklar med tanken fylld med hydraulolja - stick bara i kontakten och tryck på startknappen!

14 100:-    13 000:- ink. moms

obs gäller endast i butik

 

Moraklyven

En något enklare och lättare version av PW-klyven 500. Den har en motor på 3 kW (4,2 hk) och ett tryck på 5 ton, så den klarar även rejält stora vedklabbar. 4-skärsenheten gör att veden kan klyvas i 4 delar i ett moment. Arbetet sker på bekväm höjd med rejäla reglage. I det kombinerade motorskyddet/eluttaget finns en fasvändare som gör att du enklet kan ändra rotationsriktningen på motorn om den går åt fel håll. De breda hjulen gör att vedklyven står stadigt ochär enkel att flytta. Moraklyven levereras fullt körklar med tanken fylld med hydraulolja - stick bara i kontakten och tryck på startknappen!

Ord Pris 11.000 kr Vårt Pris 9.995kr